Φορτώνει...

Εταιρία

Από το 1980 η εταιρία ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ δραστηριοποιείται στις κατασκευές Τζακιών και συναφών ειδών. Στη σημερινή της νομική μορφή η ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ FIREPLACES πρωτοπορεί στην παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων θέρμανσης.
Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης πορείας της στο χώρο. ενσωματώνει στις υπηρεσίες της ότι αφορά το ενεργειακό τζάκι και τη σόμπα, καλύmοντας ποιοτικά και χρονικά όλες τις απαιτήσεις της διαρκώς ανερχόμενης αγοράς τόσο στη χονδρική όσο και στη λιανική.

Αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά τους πιο ποιοτικούς και τεχνολογικά προηγμένους οίκους του εξωτερικού προσφέρει εγγύηση, ασφάλεια, design και εξασφαλίζει μεγάλη λειτουργικότητα και οικονομία στη καύση . Η παραγωγική διαδικασία και η τοποθέτηση απαρτίζεται από τεχνικούς με μεγάλη εμπειρία και συνεχή ενημέρωση για την τεχνολογική εξέλιξη γύρω από τον χώρο των τζακιών και των συστημάτων θέρμανσης.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τον εκθεσιακό μας χώρο καθημερινά στο Κόμβο Ατσιπόπουλου 10χλμ Ρεθύμνου – Χανίων και να επιλέξετε ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων τις λύσεις που σας ταιριάζουν.